Helaas kan ik momenteel geen nieuwe klanten aannemen. Ik hoop je weer zo snel mogelijk te kunnen begeleiden. Houd de website in de gaten voor updates.

Holistische Behandelingen met Reiki

Soms voel je ineens dat het verdriet over jouw leven zonder kinderen weer door je heen golft. Het gaat met vallen en opstaan. Over het algemeen voel je je best oké, maar er zijn van die momenten dat je het echt even niet trekt. Je hebt geen zin om te praten over je verdriet, maar voelt wel dat je iets nodig hebt om weer lekkerder in je vel te komen.

Op die momenten kun je wel een behandeling gebruiken waarin je even helemaal weg kunt zakken in ontspanning en het trauma van je onvervulde kinderwens weer een stukje verder geheeld mag worden. Gun jezelf een van de Holistic Healings en voel hoe je steeds dieper ontspant.

Vijf-daagse Online Training

Heal jouw Kinderwens-trauma

Een vervuld en gelukkig leven zonder kinderen lijkt misschien onmogelijk. Maar dat is het niet!
Je hebt zoveel waarde te bieden en kunt op een andere, prachtige manier van betekenis zijn. Hoe? Doe mee aan de 5-daagse online training Heal jouw Kinderwens-Trauma en kom erachter.

Healing dag

Je hebt inmiddels min of meer geaccepteerd dat je geen moeder wordt en dat je een andere invulling voor je leven mag vinden. Je wilt echt verder met je leven. Maar je voelt dat je nog geremd wordt, dat er blokkades door het kinderwens-trauma in jou zijn ontstaan.

Je hebt zoveel achter de rug. Er is een rollercoaster aan emoties door je heen gegaan.

Jij verdient het om in de watten gelegd te worden.

Jaarprogramma

Voor een gelukkig en vervuld leven

Het besef dat je geen moeder zult worden, deed zo’n pijn. Het ene moment denderden de emoties onverbiddelijk door je heen. Het volgende moment leek je wel bevroren. Afgesneden. Boosheid, verdriet, wanhoop. Je hebt het allemaal gevoeld, doorleefd. En… overleefd.

Af en toe stormt het nog in je, maar dat gaat steeds sneller voorbij. Je weet dat er licht gloort aan jouw horizon en soms zie je dat ook wel. Toch zie je nog niet wat dat licht dan precies is, iets houdt jou nog tegen. Maar wat? Hoe kom je tot een vervuld leven nu je toekomst er totaal anders uitziet?

In mijn jaarprogramma … neem ik je mee naar een buitengewoon gelukkig en vervuld leven.

In 6 modules van twee maanden ga je van leegte, verdriet en teleurstelling naar geluk en een diep gevoel van vervulling en betekenis.