HOLISTISCHE BEHANDELINGEN MET REIKI

lees meer

Helaas kan ik momenteel geen nieuwe klanten aannemen. Ik hoop je weer zo snel mogelijk te kunnen begeleiden. Houd de website in de gaten voor updates.

Wat is een holistische behandeling?

Dit is een behandeling waarbij we inzetten op heling op vijf verschillende niveaus. Hierbij kun je bijvoorbeeld bij mij komen met een fysieke klacht. In de behandeling gaan we hier direct mee aan de slag en werken we daarnaast ook aan eventuele onderliggende mentale, emotionele, energetische of spirituele niveaus van de fysieke klacht waarvoor je bij me bent gekomen.

Bij holistische behandelingen kijken we dus niet naar een klacht als een op zichzelf staand iets, maar gaan we uit van de onderlinge verbanden die bestaan tussen de klacht waar jij mee komt en alles wat hier op de andere niveaus mee samenhangt. 

Hiervoor zet ik verschillende behandelmethoden in die het zelfhelend vermogen in jou activeren en ondersteunen. Je kunt hierbij denken aan kristallen & edelstenen, klankschalen, EFT (Emotional Freedom Techniques), familieopstellingen, geleide meditaties, etc.

Al mijn behandelingen worden ondersteund met Reiki of zijn hier zelfs volledig op gericht. Dit hangt af van wat jij op dat moment nodig hebt.

Wat is Reiki en wat
kan het voor jou betekenen?

Au, je stoot je teen tegen een tafelpoot. Terwijl je de pijn door je heen schiet ga je automatisch met je hand naar de plek en langzaam voel je de verzachtende werking van de aanraking. Heel simpel gezegd is dat wat Reiki doet.

De zorgzame en zachte aanraking geeft warmte, rust, verzachting, liefde en helende energie door aan het lichaam. We doen dit eigenlijk al instinctief en iedereen heeft deze helende energie in zichzelf. Deze energie noemen we Chi (of Ki) en dit een is universele levensenergie die als een soort van elektriciteit door het lichaam stroomt (Stein, 1995). Alles wat leeft heeft deze energie en hoe beter hij stroomt, hoe gezonder het lichaam is.

Tijdens een Reiki behandeling maak je onder mijn begeleiding weer verbinding met de bron van Ki waardoor blokkades in de doorstroming opgeheven worden. Dit kunnen blokkades zijn die er al lang zitten door bijvoorbeeld emotionele pijn, of bij accute pijn. Jouw Ki gaat beter stromen zodra de blokkades weg zijn en jij gaat lekkerder in je vel zitten.

Heb je last van mentale klachten zoals bijvoorbeeld stress, neerslachtigheid, of een burn-out? Of fysieke klachten, zoals een blessure, hoofdpijn of wat dan ook? Dan kan een holistische behandeling met Reiki helpend zijn.

Tijdens een Reiki behandeling neem je plaats op mijn behandeltafel en leg ik mijn handen op diverse plaatsen op je lichaam. Hierbij hou je je kleren aan. Als je liever niet aangeraakt wordt kan ik mijn handen ook een paar centimeter boven je lichaam houden. Ook dan werkt de Reiki energie gewoon door.

  TESTIMONIALS

  “Vandaag heb ik de bijzondere energie van Miranda mogen ervaren. Ik ben totaal onder de indruk van de veiligheid die mijn lijf voelde en de diepe ontspanning. Met hulp van Miranda lukte het diep te zakken in mijn bekkengebied waar de energie niet stroomt. Toen ik terug kwam was mijn man onder de indruk van hoe goed ik liep na die tijd.”

  Jacoba

  "Het was heel erg bijzonder. Een dag na de healing-sessie kon ik eindelijk weer even bij het verdriet zijn en dat was zo nodig! Dankjewel daarvoor "

  Albertine Jacobs

  "Ik ging de behandeling zonder verwachtingen in, maar werd totaal overtroffen. Ik kwam bij een stuk waar ik nooit bij kwam, alsof 't er langzaam uittrok en geheeld werd. Boven verwachting. De behandeling was professioneel, vol aandacht en rust en ik ging met nieuwe energie naar buiten. Tot snel, en hartelijk dank."

  Marion Manders

  "Wauw, ik voel me echt een stuk beter dan de dagen hiervoor! Gisteren ging het echt nog slecht na mijn operatie, maar vandaag heb ik alweer wat dingen kunnen doen. Dat was de afgelopen vier dagen nog ondenkbaar. Ik ben echt zo blij!”

  Diny

  "Ik vond het heel bijzonder hoe makkelijk het is om mezelf bij je op mijn gemak te voelen. Normaal gesproken kan ik me niet zo makkelijk bij iemand ontspannen. Het voelde zelfs goed toen je mijn hoofd aanraakte terwijl niemand anders dat kan omdat dat te heftig voor me is. Er zijn echt weer dingen op een dieper niveau geheeld. Dankjewel!"

  Iris

  Helaas kan ik momenteel geen nieuwe klanten aannemen. Ik hoop je weer zo snel mogelijk te kunnen begeleiden. Houd de website in de gaten voor updates.

  DE BEHANDELINGEN

   

  De behandelingen bestaan uit vier niveau’s waarbij we steeds een laag dieper gaan bij het helen.

  1. Feeling Good
  2. Holistic Healing Deep
  3. Holistic Healing Deeper
  4. Holistic Healing Deepest

  De Feeling Good behandeling is vooral gericht op ontspanning. Een heerlijk cadeautje voor jezelf.

  Bij de Holistic Healings gaan we wat dieper in op blokkades die jou in de weg zitten en waar je graag vanaf wilt.

   

  Hoeveel behandelingen heb
  ik nodig?

  Dat hangt af van wat er bij jou speelt en hoe diep je wilt gaan. We zullen dit altijd in overleg afstemmen waarbij ik je adviseer op basis van wat we tijdens de behandelingen tegenkomen.

  Bij een kinderwens-trauma is vaak sprake van diepliggende blokkades die al vroeg in je leven ontstaan zijn. Zoals je jezelf wel voor kunt stellen zullen er meer behandelingen nodig zijn om deze op te heffen dan wanneer je blokkades hebt die nog wat minder diep in je systeem geworteld zitten.

  Wanneer blokkades eenmaal opgeheven zijn kun je eventueel overgaan op onderhoudsbehandelingen, zoals de Feeling Good zodat jouw energie goed blijft stromen.

  PAKKETTEN

  De behandelingen zijn ook als pakket van 5 of 10 afspraken af te nemen. Vooral als je wilt werken aan het opheffen van blokkades en je dus meer behandelingen nodig hebt, is dit prijstechnisch interessanter dan losse behandelingen. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met me op.

  1) Feeling Good

  • Per behandeling: €45,-

  2) Holistic Healings

  • Kennismakingstarief voor eerste behandeling: €45,-
  • Vervolgbehandelingen: €50,- 

  3) Reiki Afstandsbehandelingen

  • Per behandeling: €30,-

  PLAN EEN AFSPRAAK

  Plan direct een afspraak met mij in via de button rechtsonder op deze pagina.

  Vind je het fijner om persoonlijk met me af te spreken?
  Bel me dan op T. 06 4584 3140