Ik ga je inspireren en motiveren om jouw kinderwens-trauma te healen en vervulling in je leven te brengen.

Miranda Bens

Ik geloof dat ieder kinderwens_trauma geheeld kan worden

en dat iedere vrouw het geboorterecht heeft om gelukkig te zijn.

Of dat nu met of zonder kinderen is. Een onvervulde kinderwens betekent niet dat het leven niet meer zinvol kan zijn. Het is aan onszelf om te kiezen voor een leven vanuit liefde. Een leven waarin de energie stroomt in plaats van blokkeert. Waarin de pijn en verdriet getransformeerd worden in liefde en geluk. Waarin leegte vervangen wordt door betekenis en vervulling. Wil je jouw kinderwens-trauma healen en durf je daarbij ook naar jezelf te kijken? Ik neem je graag mee op reis.

Miranda Bens.

Voor mij was het moederschap de ultieme manier om onvoorwaardelijke liefde te ervaren en om voor iemand van betekenis te kunnen zijn.

Maar de natuur bepaalde anders.

En dat deed (en doet soms nog steeds) ontzettend veel pijn.

Eén keer ben ik even zwanger geweest.

We konden ons geluk niet op,

maar al snel kwam er een eind aan de euforie en kreeg ik een vroege miskraam. Jarenlang gingen mijn vriend Rob en ik door een emotionele achtbaan van verwachting en hoop naar diepe teleurstelling en later in het proces steeds meer rauw en intens verdriet. Acht lange jaren stond bijna alles in ons leven in het teken van (niet) zwanger worden.

Ik zou voldoening uit het moederschap halen en minder gaan werken, dacht ik. Vanuit de intense hoop en het verlangen, verlegde ik mijn grenzen steeds verder: werk waar ik ongelukkig van werd en intensieve behandelingen om onze kinderwens in vervulling te laten gaan. Zonder dat ik het in de gaten had raakte ik steeds verder van mezelf verwijderd.

De natuur als sleutel

Een zware depressie en burn-out dwongen me om de pijn onder ogen te zien. Om het aan te gaan met mezelf. De natuur hielp me om mijn pijn te verwerken, te helen en mezelf op te laden met essentiële levensenergie, rechtstreeks vanuit de bron. Ik besefte als nooit tevoren dat verbinding met de natuur voor iederéén belangrijk is en ons helpt helen.

Vanaf het moment dat mijn vriend en ik ons erbij neerlegden dat we geen kinderen krijgen, kreeg de natuur een nóg belangrijkere plek in mijn leven. Het bleek de sleutel naar een betekenisvol en gelukkig leven en ik ging op zoek naar het juiste slot bij deze sleutel. Dit heb ik gevonden in het begeleiden van vrouwen die ongewenst kinderloos zijn en op zoek naar hun eigen zingeving en geluk in het leven.


Een prachtig en betekenisvol avontuur.

Een healingsreis met mij is een avontuur op basis van gevoel en een vleugje wetenschap. Hierbij combineer ik spiritualiteit en innerlijke wijsheid met de helende, oordeelloze en omarmende kracht van de natuur. Met een snufje wetenschappelijk bewezen kennis.

Ik begeleid jou graag naar een gelukkig en betekenisvol leven vanuit flow. Ook zonder kinderen.

Om jou een goede kwaliteit te garanderen
ben ik aangesloten bij de volgende beroepsorganisaties: