5 tips om jouw kinderwens-trauma te healen

Live webinar

Weer lekker in je vel doordat je vanuit rust en liefde in het leven staat. Je dag weer kunnen beginnen met plezier en een glimlach op je gezicht zodat je steeds meer geluk en vervulling in je leven kunt brengen.

Tijdens deze gratis live webinar geef ik je vijf tips zodat jij jouw eerste stappen kunt zetten op jouw reis van leegte naar een vervuld leven. 

lees meermeteen aanmelden

Daar zit je dan wezenloos voor je uit te staren

En je weet dit is het dan. Onze laatste kans is ook weer mislukt. Je hoop op een kind is aan diggelen gevallen en je realiseert het je wel, maar het dringt nog niet echt goed tot je door. Hup, er is nog werk te doen. Aan de slag en weer door. Je stort je op je werk, hobby’s en leuke dingen doen. Het leven gaat door en ik kan het ook best zonder kinderen, denk je bij jezelf.

Maar dan … ben je ineens een paar jaar verder en voel je nog steeds ergens die knagende leegte in je binnenste. Op de meest onverwachte momenten wordt je ineens overspoeld door het verdriet en kun je zomaar ineens dagen van slag zijn. Je hebt lang afleiding kunnen vinden door vooral maar niet te voelen wat je zo diep weggestopt had. Het verdriet om jouw onvervulde kinderwens mocht er niet zijn. Je wilde door met je leven en het moest maar een keer afgelopen zijn met dat verdriet. Het heeft je lang geholpen om door te kunnen.

En toch. Je merkt dat het niet meer zo werkt. Je realiseert je dat het niet goed voor je is om het verdriet niet te voelen en dat het je eigenlijk van binnen opvreet. Het knagende lege gevoel wat alsmaar groter wordt en de pijn van het verdriet die met vlagen ineens door je heen vlamt. “Pfff, wat moet ik ermee?”.

  • Je wil weer verbinding maken met je gevoel, maar hoe doe je dat?
  • Je vraagt je af hoe je met die knagende leegte om zal gaan.
  • Je weet niet of en hoe je het kunt verwerken en accepteren.
  • Je hebt geen idee hoe je zingeving en vervulling aan je leven kunt geven zonder kinderen.
  • Je kunt je werkelijk niet voorstellen dat je ooit echt gelukkig zult zijn.

Het wegstoppen van het verdriet en de pijn van jouw onvervulde kinderwens is heel normaal en veel vrouwen die dit meemaken doen precies hetzelfde. En na verloop van tijd komen ook veel van deze vrouwen erachter dat ze zichzelf hier niet mee helpen. Jouw intuïtie laat je nu ook weten dat het niet meer helpt om het weg te stoppen. Het heeft je geholpen in het heetst van de strijd om je hoofd boven water te houden, maar op de lange termijn maakt het meer kapot dan je lief is.

Wat zou het toch fijn zijn om weer vervulling te ervaren. Te voelen dat het leven zinvol is en dat je iets waardevols bij kunt dragen. In je dromen dans en huppel je lichtvoetig door het leven. Geniet je volop van al het moois dat het leven te bieden heeft. Je voelt je vrij en beleeft de mooiste avonturen die je rijker maken. Niets staat jouw geluk in de weg en je straalt van binnenuit jouw prachtige liefdevolle licht.

Dat je dit nog niet zo in je leven ervaart komt omdat je blokkades hebt die zijn ontstaan door jouw kinderwens-trauma.

Ik leer je hoe blokkades vanuit jouw kinderwens-trauma jouw geluk in de weg staan en hoe je deze blokkades op kunt heffen. Wanneer jij jouw blokkades op kunt heffen zul je merken dat:

  • Je zowel fysiek als mentaal lekkerder in je vel gaat zitten;
  • Jouw energie weer gaat stromen;
  • Je gevoelsleven rijker wordt doordat je jouw emoties beter kunt accepteren;
  • Relaties met jouw dierbaren sterker worden;
  • Er steeds vaker mooie dingen in je leven gebeuren, waar je volop van kunt genieten.

Al deze punten leiden ertoe dat je steeds meer geluk in je leven zult gaan ervaren en vanuit jouw gevoel van geluk kun je ook een mooie bijdrage leveren aan het geluk van anderen en aan de maatschappij.

Waarom ik jou kan helpen

Miranda Bens MSc

Voorjaar 2015. Jarenlang heeft alles in het teken gestaan van het in vervulling laten gaan van onze kinderwens. Vol goede moed rijden we naar de kliniek in Duitsland voor onze laatste terugplaatsing. We zijn ongeveer een kwartier onderweg als mijn telefoon gaat. Ik zie op mijn scherm dat het de kliniek is en het zweet breekt me uit. Slecht nieuws: onze laatste cryo heeft de nacht niet overleefd.

Omdat ik zelf mijn kinderwens ook aan diggelen heb zien vallen weet ik hoe het voelt als je kinderwens definitief niet in vervulling gaat. Het hele traject van onzekerheid wat eraan vooraf ging was een van de zwaarste periodes van mijn leven. Uiteindelijk heeft dit me gevormd tot wie ik nu ben en heb ik geleerd hoe ik uit een depressie kon komen en nieuwe zingeving aan mijn leven kon geven. Zelfs weer gelukkig te zijn.

Nu zet ik mezelf met veel (com)passie en liefde in om vrouwen die hun kinderwens aan diggelen zagen vallen te begeleiden bij hun helingsproces van leegte naar een vervuld leven.

Ik heb veel didactische- en coaching ervaring, waardoor ik als geen ander mensen mee weet te nemen op hun persoonlijke ontwikkelingsreis en te motiveren het beste uit zichzelf te halen. Sinds 2018 ben ik gediplomeerd transformationeel coach en van het begin af aan heb ik de natuur betrokken in mijn coaching. Daarnaast vul ik waar nodig aan met Reiki, Chakra & Aura Healing en andere holistische methoden.

Jij verdient alleen het allerbeste en daarom blijf ik mezelf altijd door ontwikkelen met de beste opleidingen, cursussen en trainingen. Zodat ik jou precies kan bieden wat jij belangrijk vindt. Je krijgt van mij een persoonlijk op jou afgestemde mix van kwaliteit, professionaliteit, invoelingsvermogen en liefdevolle begeleiding. We doen het samen!

Wat mensen zeggen

Miranda zet een andere manier van denken in gang d.m.v. werkopdrachten die dieper gaan dan alleen de onvervulde kinderwens. Daarnaast geeft ze goede handvatten om te werken aan heling. 

Haar fijne energie en eigen ervaring schept vertrouwen. Ze helpt je echt weer op weg naar een gelukkig & vervuld leven.

Estelle

“Het was heel erg bijzonder. Een dag na de healing-sessie kon ik eindelijk weer even bij het verdriet zijn en dat was zo nodig! Dankjewel daarvoor 😍 “

Albertine Jacobs

“Ik vond het een hele fijne training met fijne oefeningen, prettige videocoaching via Facebook en waardevolle tips!

De oefeningen gaven mij meer inzicht in mijn overtuigingen en de meditaties vind ik ook heel erg rustgevend

Gerda

“Miranda is enorm betrokken bij wat ze doet en bij jou als mens.

Haar oprechtheid en echtheid maken dat je je snel thuis voelt bij haar, iets wat ik zelf altijd erg belangrijk vind.”

Carla Beukers

het webinar

In 90 Minuten krijg je live nieuwe inzichten over hoe blokkades jouw geluk op vijf niveaus in de weg staan en hoe je deze blokkades op kunt heffen. Zodat jij belangrijke stappen kunt zetten om jouw kinderwens-trauma te helen.

meld je zelf nu aan!

Onder de deelnemers die tot het eind aanwezig zijn verloot ik een ticket
voor een Self-Healing Dag.

De Kinderwens-trauma Healer is onderdeel van Natuurlijk in verbinding